Vegetariskt på menyn

Snus med heta och fruktiga smaker

Det vita tobaksfria snuset har tagit över och det är få personer som aldrig har testat det. Med lekfulla dosor, regnbågens alla smaker och ständigt spännande nyheter förstår vi varför. Det framställdes som ett hjälpmedel för att sluta röka, men idag har det vita snuset blivit en livsstil för många.

Sött och starkt på samma gång

Ett märke som verkligen lyckas sticka ut med sina udda smaker är Loop. Det mest spännande med loop snus är att de inte är rädda för att testa något nytt. Deras storsäljare Jalapeño Lime, Red chili Melon samt Habanero Mint är det tydligt vad de är ute efter. Att kombinera hettan med den söta smaken verkar vara en riktig succé. Självklart finns det ytterligare smaker av loop snus och här har vi garanterat något som passar alla.

Vad är det vita snuset?

Det vita snuset är ett gammalt koncept som blossade upp på riktigt först under 2010-talet. Det som från början presenterades som en produkt för att sluta röka, i stil med nikotinplåster, blev istället ett helt nytt sätt att få sin dagliga dos nikotin. Idag är det många som har slutat med både cigaretter och vanligt snus till förmån för dessa vita påsar. Med märken som Loop med flera har det vita snuset blivit riktiga storsäljare.

Är vitt snus veganskt?

Ja, vitt tobaksfritt snus är veganskt. Dessutom är de jämfört med cigaretter mycket bättre för miljön. Därför kan du som vegan känna dig lugn när du tar en snus oavsett om det är till vardags eller för festligare tillfällen.