Att tänka på

Äta hälsosamt trots ovanor

Något som många har svårt med är att bli av med sina ovanor. När det pratas om ovanor kan det vara allt från att äta godis och skräpmat till att röka och snusa. För att få ett hållbart resultat så är det dock viktigt med balans. Det innebär att du till exempel kan äta vegetarisk mat till vardags och behålla någon av dina ovanor.

Många upplever att det är väldigt svårt att byta livsstil helt. Därför är det bättre att göra några små förändringar. Känner du att det går bra med de nya förändringarna kan du göra ytterligare förändringar till att bli mer vegetarisk.

Snus med längre hållbarhet

Snus är något som många håller på med i Sverige. Det har länge diskuterats om effekterna av snus. Idag finns det dock ett stort utbud att välja mellan där det finns både snus med nikotin och nikotinfritt snus. För XR snus har tillverkarna använt sig av en ny teknik. Detta har gjort att XR snus har längre hållbarhet än vanligt snus. Smaken på detta snus hålls kvar längre tack vare att de är mindre rinniga än andra snus. Du kan snabbt och enkelt köpa snus online. Det är en stor fördel då du slipper leta efter fysiska butiker.

Så kan du bli mer vegetarisk

Har du börjat tänka på att äta mer vegetariskt så behöver du heller inte byta ut all mat med en gång. Idag kan du hitta vegetariska recept gratis online eller beställa hem en vegetarisk matkasse. Ett bra steg till att börja äta mer vegetariskt är att byta ut vissa ingredienser. Du kan till exempel inkludera bönor i din sallad eller göra en soppa på linser. Det finns många fördelar med att äta mer vegetarisk mat.